Cell Well Being

Cell Well Being ®


CWB er et meget skattet analyseværktøj, som ikke blot laver en analyse af dine hårstrå, men som derimod analyserer den friske hårcelle. Analysen bruger jeg til at understøtte vores indledende anamnese, så vi hurtigere kommer frem til, hvad du mangler og har for meget af i din krop. Der er et gammelt ordsprog, som siger, at ”for lidt og for meget fordærver alting”, og det er rigtig fint og præcist at overføre på det, som sker i menneskekroppen, når den ikke fungerer, som den skal.
For meget kan være mange ting. Tungmetaller, elektrosmog, radiofrekvenser, for meget sukker og ikke mindst, så er stress en rigtig vigtig faktor, som kan skabe store ubalancer i menneskekroppen.
For lidt kan være mangel på vigtige vitaminer, mineraler, spormineraler osv.
CWB giver ved analyse af din friske hårcelle besked tilbage i en 27 siders rapport, hvor vi får at vide, om du har for meget af noget og mangler noget andet. Ikke nok med det, så er der også forslag til, hvad du evt. skal spise og hvilke fødevarer, som du skal forsøge at undgå. Rapportens konklusioner og forslag gennemgår vi sammen, og så sætter vi ind, der hvor det er allermest nødvendigt.
Det anbefales, at lave en ny rapport ca. 3 mdr. senere. På den måde kan vi se, hvad vi har fået rettet op på, og komme et lag eller to dybere ned i genopretningen af din krop, så du igen kan glæde dig over det fantastiske potentiale, som den udgør for et godt liv.