Behandlingsmuligheder

Behandlingsmuligheder


En HEILPRAKTIKER –  Praktiserende Naturmediciner har en meget dyb grundlæggende viden om kroppens funktioner og en holistisk tilgang til, hvordan sygdom / symptomer opstår.

Vi lærer hvordan man som menneske kan stimulere sin fantastiske krop til at revitalisere igennem tilrettelagte processer. Det, som for den enkelte, der har generne og smerterne, kan forekomme uoverkommeligt, er en opgave, som vi er uddannet til at hjælpe med i dyb respekt for det enkelt menneske og på en måde, så man hurtigt føler bedring og over en periode får løst mere og mere op for det, som koster så mange kræfter at leve med.

Vi har en stor ”værktøjskasse, ” både med manuelle og biologiske behandlinger, der tager de værste gener samtidig med, at vi løbende finder frem til og behandler den eller de egentlige årsager til faktuelle lidelser.


Den grundige samtale og undersøgelse


For at kunne give dig den bedste behandling, er det vigtigt med en grundig samtale.

Samtalen forberedes ved, at du udfylder et spørgeskema forlods, som vi så arbejder videre med. Desuden vil du blive undersøgt fysisk og jeg vil efter vurdering anvende klinikkens analyseværktøjer. Behandlingen tilrettelægges specielt til  og sammen med dig.  Læs mere


Homøopati

Et anerkendt virkemiddel, som har dybe rødder i den tyske og engelske naturmedicin. Alle heilprakitkere har en grundig uddannelse i både den klassiske og moderne homøopati. Læs mere


Laserterapi

Når vi behandler med lasertype kl. 3B, så foretager vi en non-invasiv stimulation af dine celler.

Behandlingen er virkelig behagelig og kan være med til at stimulere dit cellestofskifte, få dine muskler til at afspænde og er meget effektiv til smertelindring. 


Irisanalyse


Et effektivt værktøj, der sammen med dine egne oplysninger, hjælper med til at sikre, at vi får sat ind med behandling de rigtige steder. Læs mere

Urter og anden naturmedicin

Vi hedder ikke naturmedicinere for ingenting. Igennem hele vores uddannelse arbejder vi med urter, vitaminer og mineraler, som en grundlæggende indfaldsvinkel, sammen med kosten, til at genoprette en krop i ubalance.

Dorn-behandling

Punktmassageform, som er meget enkel og effektiv. Teknikken er udviklet af Dieter Dorn, i Sydtyskland i midten af '70 erne, og anvendes i dag af mange heilpraktikere i Tyskland.

Metoden fordrer et samarbejde imellem mig som terapuet og dig som klient, idet bevægelse er forudsætningen for, at trykbehandlingen virker. 

Cell Well Being


Et patenteret system, hvor vi ved hjælp af dine friske hårrødder analyserer dine celler, så vi kan danne os et overblik over evt. ophobninger af affaldsstoffer og mangel på næringsstoffer. Læs mere

Auricoloterapi

Øreakupunktur efter franskmanden Paul Nogiers banebrydende principper. PN udviklede et sikkert system til at behandle smerte og genoprette kroppens ubalancer ved hjælp af nåle, lys, frekvenser på bestemte punkter i øret, hvor organerne genspejles og har direkte kontakt.Kosten lige netop til dig

Ikke to mennesker er ens, så derfor kan det sagtens ske, at det, som din familie spiser, måske ikke er det bedste for dig, og omvendt. MEN, der er nogle grundlæggende kostråd, som det altid er værd at følge, for at kroppen kan fungere optimalt, og ikke mindst, for at du er modtagelig for yderligere terapi. Vi tilpasser altid vores kostanbefalinger til den enkelte, på det sted, hvor vedkommende er i livet.