Den grundlæggende anamnese- hvorfor?

Den grundlæggende anamnese og valg af behandlingsformFormålet med en anamnese er, at jeg kommer til at kende lige netop dig og dine livsudfordringer bedst  muligt. Samtalen og undersøgelsen tager tid, og det skal den, når vi ses første gang, også selvom, at jeg beder dig om forlods at indsende et skema til mig. Des mere, jeg kender til dine tidligere sygdomme og traumer, des bedre kan jeg finde frem til årsagen eller årsagerne til det, som du gerne vil have hjælp til at bedre. Udover samtalen vil jeg i de fleste tilfælde foretage en klinisk undersøgelse af dig, som svarer en del til det, som du oplever hos din alment praktiserende læge.
I forbindelse med det første besøg vælger vi også, i forhold til dine symptomer, at undersøge dig ved hjælp af et eller flere analyseværktøjer, som jeg råder over.
Nogle gange vil jeg vælge irisanalyse, andre gange Cell Well Being analyse. I nogle tilfælde vil det være hensigtsmæssigt at vælge begge dele.

Behandlingerne finder vi ud af sammen, da ikke to mennesker er ens, og jeg selvfølgelig vil behandle dig med de midler og på det sted i din sygdom, som du er mest tryg ved og som jeg finder mest hensigtsmæssigt. Behandlingen er et samarbejde.
Jeg kommer ofte ind på justeringer i kosten, ligesom at vitaminer, mineraler, kosttilskud, urter og homøopati er midler, som jeg har at vælge imellem.
Derudover, så har jeg flere mekaniske behandlingsformer, som kan hjælpe på smerter og med til at løse op for det, der evt. sidder ”i vejen”, for at du kan få det bedre. Her kan nævnes, Dorn-behandling, laserbehandling og øreakupunktur.
Jeg har 100 % tavshedspligt og dine personlige oplysninger bliver opbevaret under sikker elektronisk form. Du bestemmer, om du fortsat vil have, at de ligger hos mig for evt. senere anvendelse, når dit behandlingsforløb hos mig er slut.